Suntem…

nascuti pentru a fi creativi

Echipa noastra

Suntem o agentie de publicitate full service independenta, fondata in anul 2002 de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta in agentii multinationale.

Ne caracterizeaza simtul umorului, sinceritatea si loialitatea, inteligenta si perseverenta. Credem cu tarie in puterea ideilor originale.

Realizarile personale precum si abilitatile noastre in comunicare ne unesc si ne ajuta in demersul nostru de a crea o lume a brandurilor puternice.

Flexibili0%

Mai rapizi decat altii0%

Responsabili0%

Dedicati clientilor nostri0%

Deschisi0%

Experienta si abilitatile noastre

Ne folosim de cunostintele si experienta acumulate pentru a oferi clientilor nostri servicii de marketing si publicitate la cel mai bun raport calitate/pret. Creativitatea este avantajul nostru competitiv.

Generam idei originale pentru clientii care cred in puterea unor minti inventive. Credem cu tarie ca surplusul de imagine pe care il aducem ajuta la reimprospatarea imaginii brandurilor.

DESPRE ECHIPA NOASTRA

citat Ogilvy

Un motiv in plus

Credem ca oamenii sunt cel mai important atu al nostru. Ei ne ajuta sa reusim. Ideile si felul lor de a gandi sunt produsul nostru competitiv.

Creativitatea este ratiunea noastra de a exista, nu doar in publicitate, dar si in alte domenii conexe: relatia cu clientul, media, cercetare etc.

2.2249524122

Parteneriate

Pentru a oferi cele mai bune servicii am ales ca parteneri, cei mai buni profesionisti in cercetare de piata, media si planificare, evenimente speciale, productie audio-video si tipografie.

 

Utilizam mijloace specifice pentru a intelege valorile produselor si a construi apoi branduri memorabile printr-o comunicare originala si de impact asupra consumatorului.

Serviciile noastre

Strategie de comunicare
Construim branduri si identitati de companie
Servicii complete de creatie:Radio,TV, Tipar etc.
Productie Audio-Video si Tipar
Evenimente speciale si Relatii publice
Cercetare de piata
Digital marketing